DIY: blødgørende hårkur

Jeg har temmelig kruset og krøllet hår, så hårpleje handler for mig om, at tæmme mit hår. Derfor har jeg forsøgt mig ud i forskellige hjemmelavede hårkure, og er kommet frem til denne som samtidig er nærende og giver glans. Og så er den lavet af udelukkende spiselige sager, og dét at jeg ved hvad der er i, synes jeg vældig godt om.

Forkæl dig selv, tænd et duftlys, tag et langt bad og giv håret en hårkur, du vil ikke fortryde det.

  • ½ Avocado
  • ½-1 banan, alt efter hvor tykt og langt hår du har.
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 2 spsk avocado olie
  • ca 1 spiskeske flydende honning

Banan og avocado moses, pres citronsaften ned i og hæld olie samt honning i på slump, imens du rør rundt. Den skal have en konsistens så du kan arbejde den ind i hår og hovedbund. Når du har masseret hårkuren ind, pak da håret ind i staniol og/eller et håndklæde – varmen gør at hårkuren arbejder bedre i hår og hovedbund. Lad sidde i ca 30 min, vask derefter grundigt ud.

3 kommentarer til “DIY: blødgørende hårkur

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s