Blommemuffins m.sprød top

I går tog min veninde og jeg en tur op til min far og hans kone i deres sommerhus i Hornbæk. Da vi kørte fra København var det overskyet og noget køligt i luften, men så snart vi steg ud af bilen skinnede solen og temperaturen steg – så måske der er noget om snakken, at det altid er godt vejr i Hornbæk?;-) I hvertfald bød de på frokost på terassen, og vi nød allesammen at kunne sidde ude på det der mindede om en sommerdag. Efter frokost fik vi en tår kaffe, og til kaffen havde jeg bagt muffins. Jeg havde valgt at komme blommestykker i og havde drysset dem med strø-rørsukker, hvilket gav dem en dejlig sprød overflade.

Det gode ved muffins er, at man kan tilsætte næsten hvad som helst, og de er lette at transportere. Jeg bagte disse blommemuffins af en grunddej jeg (næsten) altid bruger, du kan se min grunddej til muffins her: Muffin grunddej . Jeg hældte dejen op i papirformene, og satte så både af rengjorte blomme-stykker ned i, og strøede tilsidst strø-rørsukker på toppen. De fik ca.25 min i ovnen – hold øje med dem. Det fungerede godt med blomme i, da blommerne bliver sådan helt møre, og næsten bliver marmelade agtig i konsistensen.

 

nj

3 kommentarer til “Blommemuffins m.sprød top

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s