Forårssalat m.saltede agurker

Siden jeg slet ikke kom i betragtning til DM i salat, med et ellers udemærket bidrag til konkurrencen, efter min mening – fik jeg lyst til at dele denne salat med jer.

Jeg serverede den forleden da jeg havde stuen fuld af gæster – vi skulle se mig i Masterchef, og da det er midt i spisetid, ja så skulle mine søde supportere jo have lidt at spise. Det blev til hjemmelavede pizze, to forskellige slags: kartoffel, rosmarin og parmesan samt margherita, hvor saucen var kogt på henkogte tomater. Til dem serverede jeg denne sprøde salat, en salat der blev til ud fra hvad der gemte sig i grøntsagsskuffen. Og når jeg selv skal sige det, en yderst lækker og simpel salat. Et par af gæsterne brød sig ikke om agurkerne, andre guflede løs.

Den bestod af flg.:

  • Blandede salater
  • Friske ærtetoppe
  • Asparges
  • Frisk spinat
  • Agurk
  • Salt

De rå asparges skar jeg i skrå stykker, salaterne og spinaten blev skyllet og slynget, agurkerne skåret i tynde skiver og lagt i groft salt en times tid. Agurkerne blev skyllet en smule inden de kom i salaten. Jeg toppede med ærtetoppene. Ingen dressing, da salten er meget gennemtrængende og fungerer som smagsgiver. Simpelt. Velsmagende.

 

En kommentar til “Forårssalat m.saltede agurker

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s