Madblogger Kogebogen

I går aftes googlede jeg min blog. Det kom der sjov læsning, undren samt glæde ud af, og det er da afgjort noget jeg skal til at gøre med jævne mellemrum. For hvordan kan det være min blog dukker op på Martha Stewarts hjemmeside, og dét oven i købet på siderne omhandlende bryllup? Mig bekendt har jeg aldrig beskæftiget mig med bryllup som andet end at være gæst ved et par stykker. Derudover fandt jeg bloggen nævnt på et par konkurrence sites og en hulens masse sites der måler aktivitet på blogs – ikke at jeg fandt ud af hvordan jeg skal læse deres resultat, eller hvordan de måler det…?

Nå, egentlig var det hit jeg glædede mig mest over, den kogebog Olivado udgav i forbindelse med den Konkurrence jeg deltog i for over et år siden! Det er første gang jeg ser kogebogen, og synes faktisk det var sjovt at se min opskrift på tryk. Du kan se den her: Madblogger Kogebogen

Jeg har printet et sæt ud, og vil gemme den i den efterhånden temmelig store samling af opskrifter. Men så er det vist også det allersidste ord om Olivado herfra.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s