Rabarber milkshake

På den norske Matbloggsentralen.com har de løbende udfordringer for de primært norske, men også svenske og danske madbloggere som er med i netværket. Udfordringerne, eller konkurrencerne om du vil, går ud på at Ina & Ina som står bag sitet vælger et tema eller en råvare, og så kan bloggerne sende et bidrag ind i den pågældende kategori. Jeg deltog for nogle uger siden i chokolade-udfordringen med et ældre indlæg fra min blog, men da jeg så at det i denne uge omhandler rabarber – eller på norsk: Rabarbra (så fiiint, det lyder næsten som et kvinde navn) fik jeg lyst til at forsøge mig med noget helt nyt!

Eftersom at varme graderne  i løbet af eftermiddagen, stiger til det abnorme heroppe under taget i casa di Nada i disse dage, så skulle det være noget koldt og læskende. Derfor eksperimenterede jeg med både en smoothie og en milkshake – sidstnævnte vandt uovertruffent. Syrligt, sødt, læskende og iskoldt.

Rabarber milkshaken blev til således:

2 rabarber – skylles grundigt, og skæres i mindre stykker. Kommes i en kasserolle med 1 spsk hjemmegjort vanillesukker med top, samt saften af 1/2 citron og koger ved svag varme til det bliver til en kompot. Køles derefter helt ned. Dernæst blandes det med ca.200 ml god jordbær flødeis og 1 dl mælk i en blender og blendes til en shake.

Du kan stemme på de indsendte bidrag fra fredag d.1.6 – søndag d.3.6,

håber på din stemme, forstås!

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s