Krydderi på tilværelsen

Ja altså ikke i overført betydning, men den slags man krydrer maden med. Og det er den slags krydderi dette indlæg ganske kort handler om. Ved dagens tullen rundt mellem staderne i Torvehallerne, faldt jeg i snak med den skønne og inspirerende Nadia Bouchet der har Krydderiet. Nadia gør sig udpræget i kvalitetsprodukter, og har til min glæde også økologiske krydderier. Det er denne serie fra Provence d´antan, indkøbt i Frankrig:

Er de ikke bare smukke, de dåser?

Et krydderi jeg fandt særlig interessant var en blanding fiskekrydderi, herbes de poissons, og det fordi jeg ofte har svært ved at krydre fisk. Nadia gav mig et fif til at røre det i en fiskefars, da krydderiblandingen smager særlig godt i fiskefrikadeller. Blandingen består af: fennikel, rosa peber, kardemomme og selleri. Vi fik os en længere snak om hendes udvalg af sirup, eddiker og krydderier, og jeg var fristet til at købe indtil flere af slagsen. Jeg fik et par prøver med hjem, så jeg kunne eksperimentere lidt med smagen og prøve mig frem, hvilket allerede har fået mig overbevist. Så Nadia, vi ses snart igen i “Krydderiet”!

Du kan evt finde Krydderiet, Torvehallerne KBH på facebook og følge de nye varer der kommer og bla finde opskriften på en cocktail jeg bare MÅ smage: en Mimosa Daiquiri, lavet på mimose sirup der forhandles i “Krydderiet”!

Og fiskefrikadeller blev det (og hun havde så ganske ret, mums de smagte virkelig af noget …)

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s