La Cucina Nada skal fotograferes …

… og er blevet interviewet. Det er måske ikke af så prominent et medie, men lidt har vel også ret?

Jeg deltog for et par uger siden i et fokusgruppe interview i mit forbund, FOA. Emnet var brugen af sociale medier, og brugen af apparatur til den slags fornøjelser. Forbundet overvejer nemlig, om også de skal være moderne, og udvikle en app.

Nå, dem om det. Jeg gik fornøjet derfra, var blevet mæt af en gratis udemærket sandwich, og havde erhvervet mig et gavekort til COOP.

Men så ringede en journalist fra FOA-bladet. De havde besluttet på et redaktionsmøde, at de gerne ville bagom et par af medlemmernes fortællinger om deres brug af ovenstående. Der i blandt, jeg. Og det fordi de synes min blog er spændende, og de gerne vil fortælle om det der optager mig i min fritid. Den fortælling havde jeg da ikke spor imod at uddybe, og havde derfor besøg af en journalist (og en fotograf) på min arbejdsplads forleden.

Fotografen kunne dog ikke rigtig finde det rette motiv i institutionen, da koblingen ville blive en anelse mærkværdig. Derfor kommer han med sit grej i morgen, og skal skyde mig i færd med noget køkken-blogge-agtigt noget.

Se, det bliver interessant. Jeg aner simpelthen ikke hvilket set-up jeg skal finde på. Og jeg aner ikke hvordan han forestiller sig det udført i praksis; La Cucina Nada er i sandhed et bette et af slagsen.

Nå jeg har rengjort køkkenet, og smører lidt udglattende i ansigtet og så vil jeg lade resten være op til ham.

Interviewet vil være at læse i FOA-bladets september nr.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s