For Resten – genial app

Forbrugerrådet, Stop Spild Af Mad og Landbrug & Fødevarer har begået en genial app: For Resten. App´en er en del af en større kampagne for at stoppe det kolosale madspild vi danskere har. Læs blot her:

Vi smider rigtig meget mad ud i skraldespanden, som kunne have været endt på spisebordet.  I alt smider vi danskere 237.000 tons mad ud årligt. Det viser tal fra Landbrug & Fødevarer. Dugfriske tal fra Miljøstyrelsen viser desuden, at en almindelig dansk familie (mor, far og 1-2 børn) beboende i et étfamiliehus smider 105 kilo god spiselig mad ud pr. år. Omregnet til kroner og ører smider en gennemsnitsfamilie mad ud for10.000 kr. om året. 

Kilde: http://forresten.taenk.dk/om-resten

App´en er bygget op som et lykkehjul, og du drejer dig blot ind på den fødevare du har som rest, og frem dukker opskrifts-forslag. Tanken er at app´en udvides med endnu flere opskrifter og gode idéer. Så vil du også gerne undgå madspild, og mangler inspiration, så hent app´en og drej på lykkehjulet!

Desuden arrangeres der det store RESTEGILDE d.9.september, noget du kan læse mere om her: restegildet og på facebook/madrevolutionen.

Billedet har jeg lånt fra I-tunes store.

2 kommentarer til “For Resten – genial app

  1. Har længe fulgt med i debatten omkring rester – og må sige at dette er det bedste udspil jeg har set længe. Den vil jeg da straks benytte. Tak for tippet.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s