Restaurant Day

A food carnival when anyone can open a restaurant for a day

Et par innovative finner fandt for nogle år siden på, at udråbe en dag i august til at være Restaurant Dag – en dag hvor alle kan åbne deres egen restaurant for en dag!

I deres udspil, kan man finde på hvad som helst: fire burgere ned fra 5.sal, dække op til fælles middag, sælge ud fra en cykelvogn osv osv. Det er kun fantasien der sætter grænser. Så længe man overholder elementære hygiejne regler, og man må meget gerne tænke i at et evt overskud går til et velgørende formål.

Restaurant dagen har spredt sig rundt om i verden, men er endu ikke nær så stort som i Finland – hvor det i Helsinki efterhånden er vokset sig temmelig stort. Her er dagen en skønt samsurium af kreativitet, madglæde, innovation, fællesskab, design, hygge og æstetik: 

I år lader det til at dagen har fået fat i danskerne, i det spæde, men der er nogle gode initiativer plottet ind i oversigten – så skulle man få lyst til at smage en kogekones lækkerier, snuppe en lækker kage på sin cykeltur over cykelbroen eller hapse en hotdog serveret fra vinduet på Nørrebro, så tjek listen af restauranter for én dag her: Restaurant Day.

Eller måske du selv får lyst til at agere kok, tjener og vært for én dag?? I så fald kan du læse mere om hvad, og hvordan på hjemmesiden, eller på facebook. I aften kl 17.00 afholdes der info møde i Kongens Have, hvis du vil vide mere om hvordan du stabler en restaurant på benene søndag d.19.august.

I skrivende stund har jeg selv noget i støbeskeen, men der er nogle løse ender der skal gå op i en højere enhed først. Hvis og såfremt det bliver til noget, kan du selvfølgelig læse meget mere om det her på La Cucina Nada.

Håber vi ses derude?

 

2 kommentarer til “Restaurant Day

 1. I seriously love your website.. Pleasant
  colors & theme. Did you build this website yourself?
  Please reply back as I’m attempting to create my own site and want to learn where you got this from or just what the theme is named. Appreciate it!

  1. Hi Andres.

   This blog is hosted at wordpress, and its their design.
   I only play with the color combinations, and whats possible in the design.
   The name of it is Ideation and Intent – you can see the name down below at a site.

   I´m glad that you like it 🙂

   Kindly La Cucina Nada

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s