What´s cooking Copenhagen?

Fra d.24.august til d.2.september er der igen i år sat en gryde over med et væld af oplevelser på mad-fronten i København! Copenhagen Cooking byder på alt fra bagekursus til gourmet retter – der er børnevenlige arrangementer, oplevelser der står i fælleskabets tegn, mulighed for at nyde sensommeren mv. Alle arrangementerne finder du på hjemmesiden. Nogle få oplevelser er gratis, bla viser og forklarer Signe Wenneberg hvordan man etablerer en urban garden, men ellers koster det at smage, deltage og sanse lige fra 40 kr til flere hundrede kroner. Meget sympatisk går overskuddet fra et par af arrangementerne til velgørende formål, bla kan man købe en menu på Sticks´n´ Sushi, hvor overskuddet går til en kølebil til Fødevarebanken.

Jeg har købt billetter til nogle af de arrangementer jeg vil være sikker på ikke at misse, og ville ønske jeg var mere likvid pt, da en middag på en af gourmet restauranterne ikke ville være at fornægte. De sættes i øvrigt til salg i morgen kl.10.00 – så hvis du vil have en spise oplevelse ud over det sædvanlige, så vær beredt med dankortet og gå online dér.

Nordic Taste i Kødbyen 2011

Sidste år var jeg bla til Nordic taste, og selvom jeg fik smagt en del lækkerier, har jeg fravalgt det i år – og det på trods af at de har valgt et noget større location, nemlig Carlsbergs område. Der var simpelthen for meget trængsel til jeg synes det var sjovt.

Det er der sikkert også til årets udgave af Københavns Kagefestival som afholdes i Carls Have, men nu er jeg simpelthen nød til at smage på sagerne i år! Sidste år læste jeg indtil flere blog-indlæg fra festivalen, og munden løb i dén grad i vand …

Kagefestival (billedet er lånt af VisitCopenhagen)

Af noget mere jordnært, har jeg også valgt at købe billet til Råvarefest i min yndlings foodie gade, Jægersborggade. Her bydes der på smagsprøver fra flg.:

 • The Coffee Collective
 • Grød
 • Karamelleriet
 • Lyst
 • Manfreds & Vin / Relæ
 • Meyers Bageri
 • Per’s Griseri
 • Ro Chokolade
 • ROD
 • Terroiristen

Gadefesten er onsdag d.29.august fra kl.15-20.00, og en billet koster 75 kr. Jeg håber vejrguderne er med Nørrebro dén dag, og jeg vil både dele billeder på Instagram (lacucinanada) og tweete (Nada Cay) løs, så hvis du ikke selv skal til Råvarefest, kan du se med!

Et arrangement jeg også glæder mig rigtig meget til – af frygt for at det bliver ganske aldeles vel besøgt – er Aamanns Smørrebrødsværksted. Thomas Herman, Mette Martinussen, Jakob Mielcke, Claus Henriksen og Adam Aamann laver hver deres bud på et stykke smørrebrød, som man får mulighed for selv at gøre efter under kyndig vejledning.

Hvilke mad-oplevelser tænker du mon at komme i gryden?

2 kommentarer til “What´s cooking Copenhagen?

 1. Hej
  Og tusind tak for din kommentar, jeg håber du kan få gang i lidt grønt i vindueskarmen :-).
  Din blog er meget inspirerende og sikke nogle dejlige værdier du har omkring din mad, det er noget der gøre mig glad! Fedt reportage fra marienlyst forresten, blev pludseligt meget sulten og i sommer humør. Jeg har selv lige været ude og plukke lækkerier på Avedøre strandpark, så de skal nok tryllestav til saft og syltetøj snart. Hvor skønt at jeg har fundet denne blog. Har en dejlig cooking copenhagen festival

  1. Hej Lise.
   Tusind tak for dine søde ord – det glæder mig sådan, når det jeg skriver om kan bruges af andre.
   Og at vi er mange der deler de samme værdier på madfronten!

   Gad vide hvad du har plukket? Om mon du deler dine opskrifter med os andre?
   Jeg var også rigtig glad da jeg stødte på SpisDinAltan.dk, på trods af at jeg ingen altan har ;-), men jo jo, det gror skam på livet løs her i det lille hjem, så meget at jeg har måtte forvise prydplanterne!
   Der er pt fuld gang i to høje chili-planter, en almindelig basilikum, en rød salat basilikum (som smager helt vidunderligt, og fører en til solens lande), en timian, en oregano, en rosmarin, en karry, og en bredbladet persille. Og så har jeg lige købt jord til at dyrke endnu en chili. Jeg forsøgte mig med at så salat, men det gik ikke rigtig. Desværre. Men så har jeg jo et andet projekt nu – ærteskud!
   Tak for dit svar.

   Jeg poster link til din side, på facebook.lacucinanada – der er nok et par læsere der, der gerne vil læse mere om at urban gardening!

   Mvh La Cucina Nada

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s