Restauratør for én dag – RestaurantDay

I skrivende stund er jeg SÅ træt at jeg ikke orker at skrive et egentlig indlæg om dagens begivenhed. Derfor får I her en billedkavalkade fra det SUPPEKØKKEN på Bolsjefabrikken, som jeg og min ven Djawed, havde arrangeret i anledningen af RestaurantDay.

This slideshow requires JavaScript.

Et stort tak til alle jer der kom forbi og gjorde dagen til noget særligt! Og et mindst lige så stort tak til Maja, Bodil og Djawed for den store indsats – uden jer havde det ikke kunne lade sig gøre!

Jeg lovede et par af gæsterne at dele opskrifterne på henholdsvis Brændenældesuppen og “Sødsuppen”, så de kommer en af de nærmeste dage. Men nu vil jeg smække benene op, og sjovt nok se River Cottage lave Brændenældesuppe … 🙂

Håber I alle har haft nogle gode oplevelser derude?

 

3 kommentarer til “Restauratør for én dag – RestaurantDay

 1. SÅDAN Nada … Det er sgu fortjent at smide stængerne op efter sådan et fantastisk initiativ. Havde det nu været en anelse køligere, var jeg også kommet forbi og støttet op om kreativismen. Det må blive næste gang du laver restaurant for en dag, og jeg kunne såmænd godt finde på at give dig en hånd eller to 😉
  Knus til dig

  1. Tak min søde!
   Ja det kunne have været hyggeligt, hvis du havde kigget forbi, men forstår godt at solen trak dig andetsteds end ned til bålgryden;-)

   Det lyder godt – hvis jeg altså gør det igen. Vi to er skisme gode i et køkken sammen!

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s