Copenhagen Cooking – Nordic Taste

Nordic Taste. Sidste år var det et arrangement jeg ikke var ekstrem begejstret for. Jo for at smage en masse forskelligt fra restauranter jeg ikke normalvist har økonomi til at besøge. Men pladsen var trang sidste år, så trang at jeg skubbet, mast og sprunget over. Ikke en rar kombination med mad-nydelse … derfor havde jeg faktisk fravalgt det i år, men fik så foræret et klippekort af VisitSweden, og når nu jeg var så tæt på, ja så skulle jeg da lige se hvordan de havde sat det op i år.

Sidste år havde de heller ikke gjort meget ud af omgivelserne. Men i år, afholdes det på Carlsbergs område – tæt på elefanterne. Og der er vældig meget mere luft. Men det er en ekstrem besøgt event, og derfor var der i går noget crowdy visse steder. Men langt langt bedre end sidste år. Og så skulle man næsten tro, at folkene bag havde læst mit indlæg sidste år, for de havde gjort noget mere ud af pynten og det visuelle i år. Der var et par urban-garden kasser med diverse i, der var blomster og så havde særligt standen Regional Madkultur og standen med lækkerier fra vores broderland, gjort særlig meget ud af opsætningen. Dejligt. Noget der så ikke gør det videre er kønt, er Politikens indgangs-partier og vimpler. Men det skal måske have lidt musik festival look over sig? Og musik er der også i år, en dj leverer lounge-agtig stemning, overflødigt efter min smag, men det lod til at mange synes om at sidde i bar området, hvor musikken også lød fra.

Jeg vil lade andre om at skrive om maden, og vil lade billederne tale for sig selv:

This slideshow requires JavaScript.

Det jeg synes bedst om i år, var at det var kombineret med denne markeds stemning og jeg fik da også købt bla lidt dansk vin med hjem. Måske Nordic Taste skal integreres i et fødevarmarked næste år?

Du kan stadig nå at smage på lækkerierne, husk at tage et indkøbsnet med, da du uden tvivl vil lade dig friste og medbring kontanter! Det kører ad to omgange: nu her fra kl.12-15.00, og igen fra kl.15.00-18.00. Der er gratis adgang, et klippekort med 10 smagsprøver koster 150 kr.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s