Mine grøntsags-skuffer er det rene Kong Gulerod. Jeg er ved at drukne i gulerødder! Ikke i bogstavelig forstand, men jeg har virkelig mange og kan ikke nå at spise dem alle i rå tilstand. Derfor, kære læser, beder jeg om din hjælp!

Kom med et forslag i kommentarfeltet, til hvad jeg skal stille op med nogle af alle mine gulerødder – det kan være i form af tilbehør, i en hovedret, i en salat, bagt, syltede. Det kan være i en nordisk udgave, eller fra det mere eksotiske køkken. Dit valg, blot der indgår gulerødder! Du behøver ikke skrive en decideret opskrift, men hvis det kræver en særlig tilberedningsmetode så bedes du skrive den. Skriv dit forslag senest d.5.10.12 kl.16.00. Det bedste bud bliver præmieret med et eksemplar af Ny Nordisk Hverdagsmad, en fin lille kogebog med opskrifter der er til at forstå. Husk at skriv din mail adresse, så jeg kan kontakte vinderen!

Reklamer