DM i Hverdagsmad – stem i kategorien EGO

Nu starter afstemningen på den bedste ret i hver af de 5 kategorier i DM i Hverdagsmad. Den første kategori er EGO – altså retter til én. Du kan stemme på din favorit blandt de 10 retter, og det kan du frem til næste mandag. De næste fire uger sættes kategorierne Par, Familie, Unge og Mange til afstemning uge for uge. Og det er ikke alene manden eller kvinden bag opskriften der vinder æren og en præmie – der er også præmier på spil blandt alle de der stemmer! Så skynd dig ind og stem på din yndlings opskrift, se her hvordan du gør.

Du kan se de 10 retter her:

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s