DM i Hverdagsmad – finalen

På mandag står slaget om at kåre Danmarks mesteren i hverdagsmad! Konkurrencen har kørt igennem flere måneder, og der er nu 10 retter tilbage der alle kæmper om at vinde.

Finalen afholdes i Kvickly i Roskilde (Hyrdehøj Bygade), og vinderen kåres kl.16.30 af dommerpanelet der består af: Chanet Deleuran, redaktør for Spis Bedre, Mette Mølbak, madredaktør for Alt for damerne, Sascha Amarasinha, kommunikations- og CSR-direktør for COOP og Timm Vladimir, køkkenchef ved Timm Vladimirs Køkken.

I første omgange dyster to retter i hver kategori mod hinanden, de to finalister er fundet ved hjælp af afstemning via facebook og sms. Endelig kåres én vinder blandt de fem sidste retter.

Finalisterne får hver især hjælp af en hverdagsmadsekspert, og en sådan er jeg jo i denne sammenhæng og skal altså assistere Sebastian i et lille køkken opstillet til formålet. Jeg er noget spændt på at stå der midt i Kvickly, og især spændt på at se hvor mange mennesker der møder op. Udover at lave mad til dommerne, skal vi også lave mad så der er smagsprøver til kunder og gæster. Heldigvis kender jeg Sebastian en smule, men vi har jo aldrig lavet mad sammen før, så det er jeg også spændt på.

Dagen sluttes af med en fest for alle involverede parter, og jeg ser frem til at møde gamle, såvel som nye kendinge. Festen er både med mad, live musik og bar, for sådan kåres hverdagsmadshelte jo som bekendt 🙂

Er du i Roskilde på mandag, eller har muligheden for at ligge vejen forbi, så kom i tidsrummet 15.30-17.00 og smag på løjerne! Ellers kan du selvfølgelig følge DM i Hverdagsmad på twitter, Instagram (lacucinanada) og sidenhen på bloggen her.

Og x lige hvad krydses kan for Sebastians svinekoteletter med ovnbagte skalotteløg og æbler samt spidskålssalat!

 

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s