Mad+Medier prisen 2013

mad+medier-prisen-2013

Madkommunikation er igennem de sidste år blevet stort. Stort på den måde at det bugner med madmagasiner på hylderne, næsten enhver tv-kanel har et madprogram eller flere, både dagblade og lokalaviser skriver om mad, har særlige madsektioner osv osv.

Og der er jo noget at skrive om, for i takt med at danske kokke og restautører har formået at sætte os på verdenskortet, er mad blevet noget vi taler om, ser på og skriver om. Også alle os der hverken har et lønnet metier indenfor hverken madlavning eller kommunikation om det, deler på livet løs oplevelser omkring mad på alle mulige måder.

Inden jeg startede med at blogge havde jeg ikke den fjerneste idé om hvor stor en branche madkommunikation er herhjemme. Eller man kan sige, at jeg ikke skænkede det mange tanker om hvor omfattende den i grunden er. Og den er kun vokset i tiden hvor jeg er blevet en del af den.

Og jeg er jo en del af den madkommunikation der foregår, på ingen måde en af de største eller mest kendte, men jeg kommunikerer en del. Hovedsalig på bloggen her, men også via Instagram, Pinterest, Facebook, Hanegal, madmagasinet, mereendmad og Twitter. Ved at deltage i foodevents, food-happenings og konferencer. Og selvfølgelig rigtig meget via samtalen. For der er mange måder at formidle mad på. Og vi er rigtig mange om det, både de professionelle, de lønnede, og alle madbloggerne.

Det har netværket Mad+Medier nu besluttet skal fejres med en prisoverrækkelse – Mad+Medier prisen 2013. Der er udvalgt 15 kategorier der vil blive delt priser ud indenfor, og til at vælge vinderne er der nedsat en meget alsidig jury. Og DU kan være med til at indstille kandidater til alle priserne her.

Selv er jeg gået i tænkeboks, for der er jo så mange der gør det lækkert, sobert, inspirerende, oplysende, vidensdelende, anderledes, nytænkende, gedigent osv osv.

Hvem vil du indstille?

2 kommentarer til “Mad+Medier prisen 2013

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s