Restaurant Day – hvor skal du spise?


Uhh nu nærmer dagen sig snart. Dagen hvor en masse geschäftige foodies åbner restaurant for en dag. Hvis du endnu ikke har besøgt nogle af de pop-up restauranter der skyder op i bybilledet, baghaven, vindueskarmen, parken, kælderen og hvor de kreative sjæle nu ellers finder på at servere maden fra, så kast dig ud i et eller flere besøg. Det er en dag der oser af gode idéer, velsmagende mad, skøre og glade mennesker.

Du kan søge på kortet her, eller hente app´en og se hvor du kan finde en restaurant. App´en er jo ret så handy når du er på farten.

Denne gang, lørdag d.18.maj, bydes der på alt fra hjemmebrygget øl og svenske kanelbullar til muslinger og hele middage med flere retter mad. For besøg på nogle af restauranterne kræver det at man køber billet på forhånd eller reserverer plads via mail, men langt de fleste der dukker man blot op indenfor det angivne tidsrum. Er der udsolgt, så er der udsolgt, og det må man tage med, ligesom de lange køer nogle af stederne. Men det er en del af charmen, og så kan det jo være man får slået en sludder af med et hyggeligt fremmed menneske?

La Cucina Nada var med første gang Restaurant Day løb af stabelen herhjemme, og jeg vil enorm gerne byde på en anderledes restaurant oplevelse snart igen. Men endnu engang vælger jeg at gæsterollen, og suger inspiration til mig – til måske at hoppe med igen næste gang igen?!

4 kommentarer til “Restaurant Day – hvor skal du spise?

    1. Du behøver skam ikke kidnappe mig, Marie – lad os da endelig mødes.

      Jeg tænker i hvert fald at snacke en af Frk Kræsens kanelbullar 🙂 Lad os tales ved om hvor og hvornår, ok?

    1. Ja det lyder nemlig rigtig godt, Irene!
      Er desværre ikke nået derind de andre gange, men tænker jeg gerne står i kø for at indtage muslinger i den hyggelige baggård 😉

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s