Strandsafari, part one

På lørdag er jeg inviteret af Syddanske Madoplevelser og Syddansk Fødevareklynge på Strandsafari.

Og hvad er det så for en størrelse?

Ja det er ikke noget La Cucina Nada før har deltaget i, så jeg er yderst spændt! Jeg kan sige så meget, at noget af programmet står på at vi skal indsamle råvarer langs med vandet og tilberede vores egen frokost i selskab med kokken Erik Lautrup Nielsen og Søren Espersen. Så gummirøjserne har bare at holde tæt!

Det hele foregår på Skarø som ligger udenfor Svendborg, og der bliver vi modtaget af folkene bag Skarø is. Hvem “vi” er ved jeg ikke helt, men i hvert fald en flok madglade mennesker, som alle har nysgerrigheden omkring råvarer tilfælles.

Jeg smutter til det fynske dagen før, sådan at jeg kan besøge min veninde og hendes familie i Stenstrup og glæder mig til nogle timer i hendes selskab i Odense først.

Som du bemærkede skrev jeg part one i overskriften, for selvfølgelig kommer der et opfølgende indlæg fra turen. Du kan også følge min færden på safarien på Instagram, Facebook og Twitter.

 

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s