Madblogger Udfordringen – læs hvordan 54 madbloggere har håndteret udfordringen!

Som du måske er bekendt med, så tog hele 54 madbloggere imod udfordringen om at genskabe eller ny-fortolke en opskrift på en anden madblog. Jeg selv er jo én af dem, og har fået min sag for med en af landets nok dygtigste kage-dessert blogs, nemlig Copenhagencakes – et univers af konditor agtige smukke kager, feminine små dessert anretninger og et væld af fristende pyntelige sager! Og som jeg skrev til Cecilia der står bag bloggen, så er jeg nok mere til Plumske-kager, I ved sådan nogle rustikke kager der ikke kræver det store pyntegen. Men en udfordring er jo en udfordring, så jeg er i gang med at afprøve lidt forskellige idéer. Resultatet kan I læse d.1.11 her på bloggen!

I skrivende stund har to madblogs allerede postet deres svar på udfordringen, den ene i den søde afdeling med kanelsnegle m. æblemos som faktisk inspirerede mig til at lave mine kanelgifler i en æblegiffel version. Sådan bliver vi nok alle sammen inspirerede af hinanden, og det er præcis én af pointerne med udfordringen. Den anden er et bud på et fiskefad sådan helt asian-style, og dét fra en blog der inspirerer mig dagligt med næsten lutter økologiske grøntsagsretter.

Hvis du er med i udfordringen, så vær sød at del linket til dit indlæg herunder i kommentarsporet, så alle kan læse med. Gerne med en kommentar om hvad du synes om at have været med i selve udfordringen!

Til jer kære læsere, hold øje i dagene fra d.1.-10.11, for her har alle madbloggerne deadline, og mon ikke du får en del inspiration af at læse med?

Du kan se mit bidrag til udfordringen her!

57 kommentarer til “Madblogger Udfordringen – læs hvordan 54 madbloggere har håndteret udfordringen!

 1. Det lyder super sjovt med sådan udfordringer…. Hvordan kan man blive nr. 55 der er med? Jeg har bloggen spismedmælkeallergi.dk, og vil gerne være med næste gang! Har surfet “lidt” rundt på jeres sites – og HOLD DA OP hvor har I mange flotte indlæg og lækre opskrifter man kan gå igang med:) Håber at høre mere….

 2. Jeg er virkelig ked af det, men jeg læste deadline som værende i dag.. sorry! Jeg har nemlig været væk hele weekenden, så jeg havde pænt skrevet i kalenderen, at jeg her til morgen skulle færdiggøre mit indlæg til madbloggerudfordringen. Jeg har lavet en opskrift fra mia-mad.dk, som I kan finde her: http://madgladmad.dk/madbloggerudfordring-raw-bites-med-dadler-og-chokolade/ 🙂
  Det har været skønt at være med!
  Kh. Maria/madgladmad

 3. Lige på falderebet, men her er mit bud på salted caramel brownies fra Kagertilkaffen.dk, der godt nok blev nærmere salted caramel fudge brownies i min egen udgave… Det har været så sjovt at være med og skønt at stifte bekendtskab med en masse skønne madblogs rundt om i det danske land gennem udfordringen her! Super fint initiativ Nada og tak fordi du har taget dig tiden til at administrere det hele. Kunne forestille mig der har ligget et større stykke arbejde i det 🙂 http://www.mitlivskogebog.com/2013/11/madbloggerudfordringen-salted-caramel_10.html

  1. Hej Lykke.

   Mange tak, og fedt du ville lege med!
   Måske er du frisk på en anden runde? Tænker eks vis noget med et tema, årstidsbestemt eller noget i den dur …

   Mvh Nada

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s