Usynlige køkkenskriverier …

… som snart kommer på tryk!

Ja sådan er jeg tilbøjelig til at benævne hvad der sker i Cucina Nada pt. Jeg ligger nemlig ikke på den lade side hvad angår madlavning og opskriftsudvikling, men det meste af det er bare hemmeligt da jeg er ved at udvikle opskrifter til Kvicklys tilbudsaviser.

6 madbloggere har fået til opgave at lave opskrifter på en vare der er på tilbud i den pågældende uge, og jeg må selvsagt ikke skrive noget som helst om hvilke varer jeg har fået. Men jeg kan sige så meget, at alle opgaverne er vildt spændende, en enkelt af dem er dog temmelig svær.

Jeg glæder mig til at se hvordan retterne tager sig ud efter de er blevet stylede og fotograferet, og ikke mindst til at se dem på tryk!

Du kan se opskrifterne både her på bloggen samt i tilbudsavisen, som også findes online, i ugerne 48, 49, 50 og 51.

Udover de opskrifter er jeg i gang med at eksperimentere med hvordan jeg vil ny-fortolke en opskrift fra den blog jeg selv trak i “Madblogger Udfordringen”, og jeg kan sige så meget at jeg virkelig har fået min sag for! Cecilia der står bag bloggen har lige vundet “Kagekampen” som blev vist på Kanal 5, hvilket vidner om at hun er en temmelig habil og dygtig bager. Stort tillykke til Copenhagencakes herfra!

3 kommentarer til “Usynlige køkkenskriverier …

 1. Jeg er selv med i udfordringen med Kvickly og glæder mig virkelig meget til at se hvad i andre har fundet på! Jeg var med til det første photoshoot i tirsdags og det hele så meget lækkert ud 🙂

  1. Uhh hvor spændende – jeg kunne desværre ikke pga mit arbejde, og kan garanteret heller ikke næste gang. Rigtig ærgerligt, for det gad jeg virkelig godt. Var du den eneste madblogger der, Sabrina?

   Er også vildt spændt på at se hvad I har fundet på. Og spændt på at se det på tryk!
   – Vi skal vist ned og hamstre nogle eksemplarer i den trykte udgave, hva´?

   Har du set at vi har gang i en intern madblogger udfordring? Der kommer en anden runde, måske det er noget for dig at være med i? Hold øje med det, hvis du vil.

   Mvh La Cucina Nada

   1. Øv hvor ærgerligt! Det var ret sjovt at være med til at se hvordan sådan en skydning foregår. Jeg har også været derude her til morgen. Ja jeg var den eneste der var der, også i dag. Det havde ellers været sjovt at hilse på jer andre 🙂 Jeg glæder mig også helt vildt til at se det i aviserne! Vi må hamstre lidt må vi 😉 Ja jeg har godt set det, desværre så jeg det først for sent! Men jeg vil meget gerne være med i anden runde, det kunne være sjovt at prøve kræfter med.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s