DenUrbaneHave/LaCucinaNada

Nu har jeg en del gange skrevet om fænomenet Urbangardening her på bloggen, i den seneste tid om at jeg er i gang med at etablere en af slagsen i min egen gård. På en eller anden måde er det jo beslægtet, men så alligevel synes jeg at det blev for forvirrende at blande opskrifter, artikler om mad og madevents med alt det jeg har på hjerte omkring Tønderhus Urbane Have. DERFOR er det blevet til en blog for sig, en blog der så dagens lys i går.

Så hvis du er interesseret i at følge en blog der mest kommer til at handle om hvordan man etablerer en sådan have, en blog der vil dele gode råd, en masse lækre billeder af grøntsager, krydderurter og spiselige blomster samt en blog der vil skrive om de hastigt voksende  by haver rundt om i verden, så se det lille nye vidunder her.

– Jeg har grublet en del over hvad bloggen skulle hedde, og har valgt et dansk navn til den: Den Urbane Have, da jeg jo skriver på dansk. Godt nok har der allerede været en del forbi fra den store verden, men tags´ene er jo også globale.

Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil dele linket til bloggen med de der måtte være interesseret i emnet, og jeg vil MEGET gerne have kommentarer, spørgsmål mv.

Ikke alene har jeg skilt stoffet af med en blog, bloggen har også allerede fået sin egen Facebook side. Det har den fordi det giver mulighed for hurtigt at dele links, samt for en anden interaktion. Hvis du vil følge den side, så klik på boksen på Den Urbane Have, eller søg på den på fb.

Her på La Cucina Nada vil der selvfølgelig være en rød tråd mellem de to blogs, og det vil der på den måde at jeg her vil dele opskrifter på noget af den mad jeg får lavet af de grønne sager fra haven i løbet af sommeren.

Håber I tager vel imod mit lille nye projekt derude?!

Reklamer