Eat in common – spisekoncept der hylder fællesskabet!

LaCucinaNada

Billedet er fra en fødselsdagsmiddag i casa de Nada

Har du hørt om det forholdsvis nye spisekoncept Eat in Common ? Det går i al sin enkelthed ud på, at du kan invitere på middag i det private, en middag som “fremmede” kan booke bord til. Du bestemmer selv menuen og konceptet og sætter selv prisen. Betalingen sker via Eat in Common og det tager de et gebyr for.

Det kan selvfølgelig være grænseoverskridende at invitere mennesker man ikke kender ind i sit hjem, men hele pointen er at komme hinanden ved, noget vi storby-mennesker måske er knap så gode til. Tænk på hvor mange oplevelser vi deler med fremmede mennesker, uden ofte så meget som at udveksle mere end et blik eller et lille smil …

Jeg er vild med konceptet, og tænker at det kan føre mange ting med sig. Brygger i skrivende stund på om jeg skal byde ind som vært, og hvad konceptet i så fald skal lyde på …

Er det mon noget for dig? Hvis ikke som vært, så som gæst?

6 kommentarer til “Eat in common – spisekoncept der hylder fællesskabet!

  1. Virkelig spændende koncept men også temmelig grænseoverskridende. Jeg ved ikke helt om jeg kunne få mig selv til det men jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer med det – så kan det jo være at jeg bliver mere modig 😉

    1. Jeg tænker at man evt kunne alliere sig med en ven, og dermed føle sig lidt mere tryg i det. For ja, det kræver jo at man tør åbne sit hjem op, og dermed for lidt af sig selv.

      Måske man skulle slå sig sammen et par madbloggere?

  2. Jeg synes, det er et fedt koncept! Jeg må dog også være ærlig og sige, at jeg næppe kommer til at prøve det, eftersom jeg i forvejen dårligt kan nå at se alle de mennesker, jeg kender i forvejen 😀

    Men bestemt en sjov og hyggelig måde at møde nye mennesker på.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s