Ugens madblogger

matbloggsentralen_logo2-300x87

På norske Matbloggsentralen kører de henover sommeren et tema med ugens madblogger, og i denne uge er La Cucina Nada ugens udvalgte. Sitet har rigtig mange norske madblogs tilknyttet, men også en hel del svenske og danske, så hvis du vil inspireres, se hvad vi mange bloggere finder på eller blot er nysgerrig, så følg Matbloggsentralen.

Hvis du vil læse interviewet med mig, så kan du læse det her: http://www.matbloggsentralen.no/ukens-matblogger-lacucinanada/

La Cucina NADA

6 kommentarer til “Ugens madblogger

 1. Hej Nada

  Jeg læste dit interview på Matbloggsentralen og faldt over udtrykket flexitar. Det måtte jeg jo lige google. Og hey… det er jo det, vi er herhjemme (måske lige bortset fra min 7 årige, som kunne leve af smør og pølser, hvis hun fik lov), og jeg vidste det ikke engang.

  Er det sådan “anerkendt”? Og ved du hvem, der har “opfundet” begrebet?

  Og så undskyld, jeg aldrig nåede lynrunden i sidste madblog-udfordring… Min sommerferie har simpelthen bare stået i børnenes og afslapningens tegn… Har kun uploadet feriebilleder til bloggen 😀

  1. Hej Zania

   Jeg ved ikke om det er med i ordbogen som sådan, men det er i hvert fald et benyttet begreb om netop dét at spise kød i mindre mængder og hælde mest til grønne retter. Især hvis du læser amerikanske sites.
   Aner ikke hvor det stammer fra, jeg har blot opsnappet det, og synes det passer så godt til mig.

   Mon ikke du når næste runde af MadbloggerUdfordringen? 😉

   Mvh La Cucina NADA

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s