Denne gang går MadbloggerUdfordringen helt i fisk …

skagenfood.dk… eller sagt med andre ord: udfordringen kører igen, og denne gang står den på at man skal tilberede en ret med fisk!

Skagenfood.dk bed på min krog da jeg fiskede efter et sponsorat, og sponsorerer hele 50 luksus fiskekasser! Der er til udfordringen udvalgt 5 slags fisk, og de tilmeldte bloggere ved først hvilken der er gået i deres net når kassen ankommer til deres køkken. Eneste krav i udfordringen er at opskriften skal være til 4 personer, og at fisken skal indgå. Blandt de 50 madbloggere der får en gratis fiskekasse leveret, udvælger Skagenfood de opskrifter de synes bedst om, og disse udsendes til faste abonnenter på kasserne og bliver desuden delt på deres hjemmeside og deres sociale medier. Som altid i MadbloggerUdfordringen, står det også de deltagende frit her i 4.runde om de vil vende det hele på hovedet og eks vis lave en dessert med fisk, kaste sig ud i molekylær gastronomi eller om de vil byde ind med en mere enkel hverdagsret med fisk.

Så hvis du, som de fleste danskere, har svært ved at finde på nye retter med fisk, så følg med i perioden fra uge 41 til og med d.3.11.14 på Facebook eller på MadbloggerUdfordringen og få en masse inspiration fra de mange kreative madbloggere!

skagenfood.dk

Her til formiddag har 50 taget imod udfordringen, hvoraf de 49 ønsker at få en gratis fiskekasse, og jeg er super glad for opbakningen! Og de mange søde ord, skulderklap og motiverende ros fra mange af de deltagende, tusind tak for det. Samt et stort tak fordi I gider lege med igen igen.

Er du madblogger, og vil du gerne deltage, så kan du i skrivende stund nå at få krogen i den sidste fiskekasse! Du kan også sagtens deltage, selvom du ikke er blandt de første 50 tilmeldte, da skal du blot selv finde fiskegrejet frem, om man så må sige.

7 kommentarer til “Denne gang går MadbloggerUdfordringen helt i fisk …

 1. 1000 tak fordi du gider bruge kræfter på endnu en omgang madbloggerudfordring 🙂 Jeg glæder mig til at modtage min fiskekasse, så jeg kan komme igang med at lege 🙂

 2. Spennende! Jeg har misset det helt denne uge med sygdom og det hele – men det er da ikke for sent;o Men så er jeg da tilmeldt – råb gerne op om jeg “nåede” den sidste plads nr 50 for gratis fisk etc – men skal alligevel i køkkenet å lege lidt med fisk kan jeg høre. Altid sjovt med inspiration – man har det jo liige med at bare køre i det samme hele tiden…

 3. Hvor er du bare god Nada! Sikke et arbejde du har lavet for Madblokkerudfordringen! Det er godt gået! 10-0 til dig! Og god weekend 😊
  Kh Charlotte G

  1. Tusind tak Charlotte!
   Det er så dejligt m opbakning, og jeg glæder mig over alle de bloggere der gider lege med gang på gang.
   Også god weekend til dig,
   Kh La Cucina NADA

 4. Det blir en fornøjelse at deltage igen igen 😉
  Og føler mig forholdvis meget på udebane da jeg sjældent arbejder med fisk i mit køkken 🙂

  Men det er vel derfor det hedder madbloggerUDFORDRINGEN 😉

  1. En fornøjelse at have dig med, igen igen!
   Jaaa, det skal jo ikke være alt for let, vel? hehe.

   Selv er jeg ok til at lave fisk, men kører lidt i samme rille fordi
   jeg synes det er svært at bevare den saftig, og er bange for at ødelægge fisken.
   Har f eks aldrig grillet en fisk selv … så det bliver godt med inspiration i massevis.

   Kh La Cucina NADA

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s