Varmedrikke/Fairtrade/LineFalck

Fotograf: Line Falck

“Det er koldt og man må drikke sig varm”, er jeg tilbøjelig til at synge i dag. Jeg har nemlig et opskrifts-tema med varme drikke i Fairtrade Danmarks magasin FairNok som er på gaden i dag. Magasinet er med Politikken i dag, og kan findes i Brugsen, Kvickly og Irma.

Hvis du følger med på bloggen så ved du at jeg er VILD med sjælevarmere, og du finder indtil flere opskrifter,  søg på “drikke” og se om der ikke skulle være noget der frister dig på sådan en regnvåd dag som i dag.

Du kan også se magasinet her og to af opskrifterne, nemlig på en rød,- og hvid sjælevarmer her.

I magasinet giver jeg et tip til at  lave sin egen glöggekstrakt, opskriften på den finder du her.

Tak til Fairtrade og Line Falck for samarbejdet i denne omgang!

Reklamer