Varme drikke/Fairtrade

Varmedrikke/Fairtrade/LineFalck

Fotograf: Line Falck

“Det er koldt og man må drikke sig varm”, er jeg tilbøjelig til at synge i dag. Jeg har nemlig et opskrifts-tema med varme drikke i Fairtrade Danmarks magasin FairNok som er på gaden i dag. Magasinet er med Politikken i dag, og kan findes i Brugsen, Kvickly og Irma.

Du finder opskrifterne her.

I magasinet giver jeg et tip til at  lave sin egen glöggekstrakt, opskriften på den finder du her.

Tak til Fairtrade og Line Falck for samarbejdet i denne omgang!

6 kommentarer til “Varme drikke/Fairtrade

 1. Efter at have varet ude i haven i to timer og plantet træer, flyttet blomster og leget i mudder i konstant regn har jeg nu sat mig på slagbænken i køkkenet med en hvid sjælevarmer. Mmmmm den smager godt!

  1. Jeg er også ovenud tilfreds med de flotte billeder og opsætningen.
   På sådan et spørgsmål får du altså ikke et entydigt svar, for det afhænger jo af om det er en sød drik, en krydret drik eller måske en med alkohol. Og om det er en drik jeg forkæler mig selv med efter en lang gåtur i kulden, eller en drik jeg skal forføre mine gæster med.
   Ihh, et irriterende svar, hva’? 😉

   Er nok meget pjattet med alt man kan komme kardemomme, stjerneanis og kanel i.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s