La Cucina Nada knækker cancer!

8f62b559f702a870e3773e08f5fd08d7

Eller dvs det gør jeg jo ikke, knækker cancer, men jeg har lavet min egen indsamling for at støtte den gode sag. Og hvorfor har jeg så det?

Det har jeg fordi sagen står mit hjerte meget nært. Og bevares, der er mange ting man kan støtte og mange sager der er yderst væsentlige. Men når et indlæg som dette rammer bloggen, et indlæg der ikke har med mad at gøre, så er det fordi jeg og Kræftens Bekæmpelse har brug for din støtte til  projekter inden for kræftforskning, forebyggelse af kræftsygdomme og støtte til kræftpatienter og deres pårørende.

Jeg samler ind fordi:

Kræft rammer i alle familier, en sætning jeg havde hørt mange gange, men som jeg skød væk for i min biologiske familie havde vi jo ikke haft kræft. Men så ramte det mig selv. For snart 5 år siden fik jeg konstateret modermærkekræft, en diagnose der overraskede lægerne da jeg ikke var blandt de der “typisk” får det. Heldigvis havde det ikke spredt sig, da jeg tidligt i forløbet gik til lægen. Og, syv-ni-tretten, så har der ikke været noget siden og det lader til at jeg kan blive erklæret rask cancer-mæssigt om 4 måneders tid. Men desværre har operationen sat sine spor … og jeg har nu kroniske neuropatiske smerter i det ene ben efter at have fået fjernet en lymfe. Der er ikke mange der tænker over de senfølger der følger med et cancer forløb, som er en nok så vigtig opgave for Kræftens Bekæmpelse at forske i og yde støtte omkring. DERFOR har jeg valgt at lave min egen indsamling som jeg håber du vil støtte. For husk: kræft rammer alle familier!

Du kan støtte med 50 kr ved at sende en SMS: KC 11006 til 1277, eller vælge at støtte med et højere beløb her.

På forhånd tak,

La Cucina NADA

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s