Vinderne af Mujaddara Spice Mix!

Mujaddara/ASA/LaCucinaNada

Foto: Christina Merolli Poulsen

De to heldige læsere der nu får mulighed for at eksperimentere med La Cucina Nada´s Mujaddara Spice Mix fra ASA Spice er: Preben Sørensen og Louise !

Det var svært at vælge blandt de mange gode forslag, og jeg er sikker på at jeg lader mig inspirere af nær sagt dem alle. Tak for de meget forskellige forslag. Husk at hold øje med bloggen, nu cucina Nada rejser igennem mit fædrene ophavs køkkenregion!

Men valget faldt på Preben Sørensen fordi han foreslog en dessert som jeg længe har ville prøve at lave. Han skriver sådan her: “Tillykke med blandingen, glæder mig til at gøre mine egne erfaringer med den. I begyndelsen af firserne boede jeg i Cairo i en periode. Jeg mindes især en dessert som blev fremstillet på ris og lignede risengrød, men som var krydret og super delikat. Hvis du kender opskriften vil jeg nok komme til at tage et par kilo på i år, men vil nyde hver himmerigsmundfuld.” Mon det er ruz bil hralib der menes? Det er i hvert fald en slags kold risengrød, smagt til med rosenvand og serveret med nødder og krydderier. Du kommer meget snart til at se min version af den skønne dessert her på bloggen.

Louise bliver den anden der modtager en krydderipakke, med sit forslag om spicy vegetarretter, og dét fordi det jo falder lige ned i en af grundene til, at jeg elsker det mellemøstlige køkken – de mange grøntsagsretter der bare smager igennem! Louise skriver således: “Lyder lækkert med personlig krydderblanding! Generelt synes jeg det er dejligt med spicy vegetarretter i januar efter kødfest i december og inden de fine nye danske grøntsager kommer med sarte smage. Så mere inspiration til grønne retter som du gør dig så godt i:-).” Jeg tror umiddelbart det bliver til en ret min tidligere tyrkiske svigermor mestrede på sublim vis, stegte krydrede auberginer.

Tillykke til jer begge to! Præmien afsendes direkte fra ASA Spice, så snart de har jeres adresser. Husk at du stadig kan købe blandingen i Torvehallerne, eller via webshoppen!

3 kommentarer til “Vinderne af Mujaddara Spice Mix!

  1. Juhuu! Har lige aftalt kødfri februar med min kæreste:-) Glæder mig til at smage din lækre blanding med gode øko grøntsager!
    Louise Eckhardt Poulsen
    Kronborggade 13, 2 tv.
    2200 Kbh. N

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s