GIVE AWAY: Fermentering for begyndere kursus/KBH Madhus

Mangler du den helt rette julegave til Foodien? Så læs med her og smid et lod i puljen om at vinde et gavekort for 2 til kurset Fermentering for begyndere i Københavns Madhus.

Københavns Madhus udbyder løbende kurser til både professionelle og private, og du har nu muligheden for at komme på kursus i det skønne inspirerende hus.

På kurset lærer du om bakteriernes forunderlige verden, når du går i køkkenet og laver sprudlende kombucha, krydret kimchi og syrlig surkål. Der vil blive undervist i en række grundteknikker, og du bliver klædt på til at gå hjem og eksperimentere i dit eget køkken. Kokken der underviser på kurset gennemgår også lagefermentering, så du og din +1 kan fylde forrådskammeret med årstidens frugt og grønt.

Kurset er torsdag d.1.marts fra kl. 17-20. Ved ankomst får I en forfriskning og herefter skal I selv prøve kræfter med forskellige fermenteringsdiscipliner. Medbring gerne et par beholdere, så I kan få smagsprøver med hjem. Der vil være byg-selv sandwiches og fællesspisning som afslutning på kurset. 

VINDEREN ER FUNDET VED LODTRÆKNING – Tillykke til Linn som blev den heldige!

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Københavns Madhus.

 

10 kommentarer til “GIVE AWAY: Fermentering for begyndere kursus/KBH Madhus

  1. Hej Jenny.
   Det gjorde Linn Grubbström.
   Tak fordi du smed et lod i puljen – der kommer uden tvivl flere give aways
   i det nye år, så jeg håber du kigger forbi og prøver lykken en anden gang.

   God jul og godt nytår,
   La Cucina NADA

 1. Jeg ville give gavekortet til min kæreste. Jeg har lavet et enkelt forsøg med at fermentere herhjemme, og han kiggede meget mistænksomt på glasset og spurgte flere gange, hvis det mon skulle lugte så underligt. Jeg lykkedes ikke overbevise ham om det smarte i fermentering selv, men jeg tænker, den her slags kursus ville være genialt 🙂

 2. Jeg vil tage min ældste søn med, som også er lidt ag en madnørd. Der ville være så hyggeligt. Ingen af os har prøvet fermentering. Jeg elsker at sylte og har henkogt en del… nu mp det være på tide at lære noget nyt.

 3. Jeg vil gerne dele oplevelsen med min far. Han interesserer sig ikke meget for madlavning, men går aldrig af vejen for et godt diy projekt, og så er det godt med et far-datter projekt.

 4. Jeg har altid gerne ville komme i gang med fermentering, kimchi og kombucha. Det lyder sindssygt spændende, men jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, eller hvad jeg skal gøre. Jeg har smagt kombucha et par gange og er ret vild med det, og det skulle jo være så sundt. Så jeg vil mega gerne til det kursus. Og så har jeg en veninde, der også er ret vild med det. Hende ville jeg tage med, hvis jeg vandt.
  Og så er Københavns madhus jo et lækkert sted! Det bliver helt sikkert sjovt 🙂

 5. Jeg ville blive så glad for at dele denne oplevelse med min mand, da vi begge elsker at hygge i køkkenet, og afprøve nye idéer, og ikke mindst spise de lækre ting. Dette kursus ville være noget vi aldrig har prøvet før.

 6. Jeg vil dele gavekortet med en af mine madnørdede venner! Vi nørder altid mad sammen, og fermentering har jeg altid ønsket at lære mere om. Vi er alle studerende uden så meget på kistebunden, og fermentering er sådan en god måde at få billige madvarer til at række længe og smage godt og sundt.

 7. Jeg vil gerne give gavekortet til min kollega og veninde Jeanette Larsen, som elsker mad; at lave det, tale om det, spise det, nyde det og ja; hun vil garanteret elske at komme på et fermenteringskursus.

 8. Det ville være en gave jeg ville dele med min søster. Jeg har i årevis syltet. Min søster er begyndt st interessere sig for mad og også syltning. Vi har i år haft en fælles vi plukker og samler og sylter i fællesskab. Gaven skulle være til hendes fødselsdag d 19. December 🙏🏻🎁

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s