GIVE AWAY: Juice De Luxe/Louisa Lorang

Med en tredje opskriftsbog om juice har Louisa Lorang denne gang inddraget opskrifter på blends og bowls også – en verden af flydende sunde sager. Det hele er stylet utrolig lækkert med smukke glas, skåle og en masse blomster, sådan lidt a la et luksus hotel med et eksotisk præg. For sådan en som mig, der hverken juicer eller blender mine grøntsager og ej heller er hoppet med på dillen om at blende bær, frugt, frø, grønt og krydderier til en morgenmads, – eller snackskål virker hele universet i bogen tillokkende.

Juicer du? Eller kunne du godt tænke dig at blive skubbet i gang? Savner du nye opskrifter til dine flydende lækkerier? Måske du gerne vil i gang med at blende dig til drikke og bowls, men mangler idéer til hvad du skal komme i blenderen? Så læs herunder hvordan Juice De Luxe blive din!

For at være med i konkurrencen om et eksemplar af Juice De Luxe skal du skrive en kommentar om hvorfor bogen skal blive din. Det skal du gøre senest tirsdag d.23.1.18. Husk at angiv tydelig mailadresse sådan at jeg kan få fat i vinderen.

OBS: Vinderen er fundet, tillykke til Anne-Dorthe Nesgaard !

Juice De Luxe er netop udkommet på Lindhardt og Ringhof og har en vejl. pris på 199,95 kr. Billederne er stylet af Louisa selv og er taget af fotografen Chris Tonnesen.

Indlægget er blevet til i samarbejde med forlaget.

 

4 kommentarer til “GIVE AWAY: Juice De Luxe/Louisa Lorang

 1. Sikke smukke billeder!

  Jeg hverken blender eller juicer mine frugt og grøntsager. Det tiltaler mig ikke. Men jeg har en dejlig veninde som gør det. Og hende vil jeg glæde med bogen hvis jeg skulle vinde.

  Mange hilsner
  Charlotte G

 2. Jeg skal vinde, fordi jeg for 7 år siden overbeviste min kæreste om, at han skulle ønske sig i juicer, som blev brugt til gulerod, æble, ingefær kombien det første år, og ikke siden

 3. God weekend Louise,
  virkelig skøn og brugbar bog med lækre sunde juicer, den gad jeg så godt vinde:-)
  Tillykke med bogen:-)
  Og hvorfor ønsker jeg mig bogen:
  Jeg har en datter med alvorlig kræft og hun skal have mange antioxidanter i form af frugt og grønt mv.
  Hun skal også have mange proteiner f.eks. i form af græsk yoghurt med mere og disse sager kan blændes og laves til juicer.
  Du har sikkert mange dejlige forslag, som jeg aldrig har tænkt og så kan jeg fodre min datter og jeg selv hermed.
  Meget intensiv kemo giver jo kvalme og derfor har min datter ofte svært ved at tygge, spise og lugte til maden, men juicer ryger nemmere ned:-)
  Du må nyde den milde vinter og weekenden:-)

 4. Kære Nada.
  Jeg har juicemaskinen stående, men mangler inspiration, så jeg ville elske at vinde bogen.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s