DIY: ny Instagram profil/cayscreativecorner

Sprælske Damer/laCucinaNada

***Cayscreativecorner ***

Udover nu en hel ny kategori her på bloggen – DIY  – hvor jeg deler nogle af de ikke-spiselige kreative sager jeg også sysler med, så har jeg oprettet en ny Instagram profil. Der viser jeg en masse forskelligt, også en del som ikke rammer bloggen her; collager, mine sprælske damer (collage sprælledamer), selvgjorte fødselsdagskort og alt mulig andet. Der vil løbende komme mere til, så har du lyst til at blive inspireret eller er du blot nysgerrig, så synes jeg du skal slå et smut forbi cayscreativecorner og klik på følg.

Sprælske Damer/laCucinaNada

 

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s