Foto: Nicolas Guilbert

Lidt om mig:

Jeg er uddannet pædagog. Har rundet de fyrre, er den lykkelige ejer af en skøn lejlighed og den ulykkelige ejer af et stort boliglån. Sammen med mig bor min to lodne venner, der indimellem får mig til at føle mig som den skøre kattedame.

Jeg er født, opvokset og bor i København – en by jeg elsker på godt og ondt.

Maden, at lave den, læse om den, spise den og skrive om den, er det der optager mig allermest. I årevis har jeg arbejdet med børn og madlavning. Jeg udvikler opskrifter for flere forskellige firmaer, magasiner mv., noget der (næsten) slet ikke føles som at arbejde, simpelthen fordi jeg elsker det!

 

Hanegal

Mere end mad.dk

I den trykte udgave af: Mad!

Kvickly´s blog – samt i Kvicklys tilbudsavis i ugerne 48-51, 2013

Løbende laver jeg opskrifter for Aqvia danskvandmaskine, en af dem var på tryk i Bedst i Test/juni 2014, resten finder du på Aqvia´s facebook side.

B.T.dk kan du se mig lave en lækker blomkålssalat, opskriften var ligeledes på tryk d.21.9.2014

I Fairtrade-mærkets magasin FairNok kan du se mine opskrifter på varme drikke.

Har i samarbejde med ASA Spice udviklet en krydderiblanding med tilhørende opskrift.

Har haft et samarbejde med Sense of Africa om at udvikle opskrifter med bla Baobabpulver, og nye spændende opgaver er på vej. Se bla opskrift på Kokos-Baobab Parfait her

Er ophavskvinde til MadbloggerUdfordringen, som bla samarbejder med firmaer og organisationer mv.

Da jeg også skriver ByBonde på mit visitkort i kraft af Den Urbane Have, har jeg skrevet en artikel til Praktisk Økologi ´s tidsskrift med titlen Kolonihavedrømmen der blev til en byhave.

Jeg gør det en hel del i sylterier, et udvalg af opskrifter til både det salte og det søde køkken kom i Samvirke /januar 2016.

Desuden har jeg vundet et par runder af Ost & ko’s opskriftskonkurrencer.

Selvsagt er jeg med i indtil flere madklubber, og den med gode naboer fik besøg af Irma/Krydderiet hvor flere af mine opskrifter figurerer.

 * * * * *

Det er mig en afsindig fornøjelse at så mange læser med. At I kan bruge mine opskrifter og skriverier. At I ulejliger jer med at skrive en kommentar her på bloggen, på Facebook og på Instagram, tusind tak for det!

Apropos Instgram, så blev jeg ret beæret over at være i så fint selskab her

 * * * * *

Håber denne blog kan inspirere dig i dit cucina, og vend endelig tilbage.

Hvis du vil i kontakt med mig, så se her

Nada/LaCucinaNada

Reklamer