Der er gang i MadbloggerUdfordringen. Igen. Igen.

MadbloggerUdfordringen

Tænk sig at dét der var en fiks idé (blandt mange) født i mit hoved, har vokset sig til det, det er i dag.

Jeg er vild med MadbloggerUdfordringen. Vild med den platform den er. Vild med at så mange griber udfordringerne. Igen. Og igen.

For der ville jo ikke være nogen udfordring uden nogle til at tage imod den. Så jeg vil lige endnu engang benytte lejligheden til at takke alle jer der har deltaget, og som stadig deltager! Og byde nye madbloggere velkommen. Velkommen til det der er en kærlig udfordring – enten mellem madbloggere, eller af ens egen comfortzone, eller blot at tænke i nye baner. For det er dét udfordringen i al sin enkelhed går ud på. Og dét i en tid hvor man kan konkurrere på nærsagt alt. For det er udfordringen ikke, en konkurrence.

Den seneste omgang gik på #SpisLokalt som blev til i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk, og blev til nogle tankevækkende, kærlige og inspirerende indlæg. Selvom jeg har lært at man skal fokusere på der deltager, og ikke på de der er fraværende, så kunne jeg have ønsket mig en større deltagelse blandt madbloggere. Dels for emnet i sig selv, men også fordi jeg finder det spændende at en organisation som Forbrugerrådet fik øje på os, og gav madbloggere en mulighed for at sparke ind med betragtninger i en debat.

Og apropos at se en fidus i at invitere madbloggere til at skrive indlæg under et fælles tema, så har Cph Food Fair nu udfordret madbloggere på oplevelser af værtskab. Personligt synes jeg udfordringen er mega interessant, fordi det netop giver madbloggeren mulighed for at agere anmelder, på den del som er næsten lige så interessant som selve madoplevelsen – nogle gange måske næsten vigtigere. Måske fordi det er den slags indlæg jeg selv skriver her på bloggen, i en erkendelse af at jeg ikke betragter mig selv som madanmelder. Jeg deltager så med sikkerhed ikke i denne 7.ende udfordring, da jeg skal agere moderator på den debat som er kulminationen på udfordringen. Til gengæld vil jeg glæde mig til at læse de forhåbentlig mange indlæg der tikker ind …! Ligesom jeg med en vis nervøsitet, glæder mig til at sætte debatten i gang i Bella Center på Cph Food Fair. Planlægningen af set-uppet er i fuld gang, og i skrivende stund er jeg ved at sammensætte et lille panel der skal udvælge de 5 indlæg der går videre til debatten.

Cph Food Fair sender løbende nyhedsbreve ud op til fagmessen, og i det seneste er der omtale af MadbloggerUdfordringen.

Vidste du i øvrigt at der for første gang åbnes op for ikke-fagfolk på en del af messen? Under overskriften Ørestaden Koger, bydes madelskende ind til et væld af madoplevelser (læs i link lige ovenover).

For at det ikke skal være løgn, så er 8.omgang allerede i støbeskeen, og jeg kan røbe så meget at det bliver aktivt denne gang … man kan vel kalde overskriften: madbloggere i aktion. Det løftes sløret for på MadbloggerUdfordringen.dk og på facebook, så hold øje med det!

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada