Mad+Medier prisen 2014: hvem har du mon indstillet?

Mad+medier prisen 2013/LaCucinaNada

Fra Mad+Medier Prisen 2013

Mad+Medier er et netværk for madkommunikatører, ikke et forbund og ej heller en forening, men et netværk der sætter fokus på madkommunikation, er med til at skabe rum for debat om den gode madkommunikation og et netværk som har skabt forskellige arrangementer for netværket. I skrivende stund tæller netværket 800 medlemmer, og det er i sig selv lidt af en bedrift.

Hvem er de medlemmer så? Jo det er såmænd kogebogsforfattere, opskriftsudviklere, journalister, madbloggere, fotografer, stylister, kommunikationsmedarbejdere i fødevarevirksomheder og organisationer, grafikere og mange mange flere.

Sidste år lancerede Mad+Medier så en prisuddelingsfest for at hylde de bedste indenfor så forskellige kategorier som: mademballage, kritisk madkommunikation, bedste madblog osv osv. I år løber festivitasen af stablen fredag d.28.2, hvor ikke alene prismodtagerne hyldes, men hvor netværket har mulighed for, ja at netværke og hygge sig i festligt selskab.

Alle kan indstille de som de mener er værdige til at modtage prisen, og man se her hvilke kategorier der er mulighed for at indstille i her.

Selv har jeg indstillet et par stykker, og det indenfor de kategorier der interesserer mig mest; opskriftudvikling, madblogs, bøger om mad, madfotografi og årets initiativ. I den sidste kategori har jeg indstillet mig selv, sagde hunden. Eller det har jeg jo ikke helt. Og så igen, for jeg har indstillet Madblogger Udfordringen. Det har jeg fordi jeg synes det har udviklet sig til en koncept der er alt for få af, nemlig ét hvor der ikke er fokus på det konkurrence betonede. Et hvor det ikke handler om at skille sig ud, og vinde andet end beundring, æren og anerkendelsen. Et hvor det legende, det sjove og det kreative er i højsædet.

MEGET snart lanceres anden runde af udfordringen, og denne gang har det fået et mere tjekket afsæt. Selv er jeg jo ikke alt for tekniske funderet, og havde svært ved at få lavet en ordentlig tilmeldingsformular. Derfor har jeg allieret mig med Thomas, som står bag bloggen Madetmere, og han er gået hen og er blevet min sparringspartner på konceptet. Helt og aldeles uundværlig. Derfor har jeg indstillet os begge to til prisen, da jeg ikke kan indstille udfordringen som sådan.

Med indstillingen, for jeg gør mig ikke forhåbninger om at vi løber med prisen – beskedenheden skyldes ikke en Jantelovs-agtig indstilling, men det faktum at der foregår så mange ting på madscenen, at dette jo blot er en lille servering i det store udbud – ønsker jeg at hylde alle jer der deltog i første runde – uden jer, ingen Madblogger Udfordring!

Du kan læse meget mere om Madblogger Udfordringen allerede i morgen!

Hvis du har lyst til at indstille din favorit madblog, et særligt madevent, din yndlings madanmelder eller hvem det nu måtte være af madkommunikatører, så har du til d.17.januar.

Eller du har måske allerede indstillet til prisen? Vil du mon afsløre hvem?

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s