Adventskalender: Gin gaveæske fra Isle of Møn

 

 

//REKLAME// Her bag den anden låge i adventskalenderen, gemmer sig endnu et produkt fra en lokal producent på Møn, nemlig en gaveæske med en flaske gin og to tonic fra Isle of Møn. På destilleriet, som har til huse i en gammel stald i Askeby på Møn, laver Sara og Uffe Skaaning Lind gin udelukkende med lokale botaniske ingredienser som vokser på Møn. De to geskæftige gin-bryggere inviterer på sanketure i løbet af sæsonen hvor der høstes Angelika og Sødskærm i foråret, Hybenrose, Hyld og Strand Trehage om sommeren og i sensommeren Gråbynke, Rejnfan og Enebær. Alle vilde planter, urter og bær som indgår i deres sortiment af både gin og snaps.  Om det er lokal-patriotisme ved jeg ikke, men jeg finder deres gin som en af de bedste i landet. Uffe og Sara tilbyder også kurser og er at finde på eks vis en del julemarkeder lige for tiden.

2.Søndag i advent:

Du kan deltage i konkurrencen om en gaveæske bestående af: En flaske Isle of Møn Gin, 500 ml 44% og to Isle of Møn sodas 200 ml.Isle of Møn Gin er håndfremstillet af botaniske ingredienser, udelukkende fra Møn, og indeholder udtræk af: Enebær, angelikarod, hybenrose, hyldeblomst, strand-trehage, gråbynke, sødskærm, rejnfan, hvidkløverhonning, citronmelisse og kridt fra Møns Klint. Den er rig på æteriske olier fra udtræk af de friske botaniske ingredienser.

Anbefalet blandingsforhold: 1 del gin til 3 dele soda.

Sådan deltager du:

Konkurrencen er slut og vinderen er fundet.

Skriv i kommentarfeltet i hvilken sammenhæng du vil servere G&T´s. Din kommentar skal lande senest fredag d.13.12.2019. Vinderen findes ved vilkårlig lodtrækning og får besked umiddelbart efter. Husk at du også kan deltage på Instagram

Indlægget er blevet til i samarbejde med Isle of Møn.

11 kommentarer til “Adventskalender: Gin gaveæske fra Isle of Møn

 1. Hej Nada
  Sikke en smuk ginflaske 😍
  Jeg vil være en egoist og ikke dele med nogen. Jeg kan godt lide, at tage en enkelt eller to alene med mig selv engang imellem.
  Det skal være aften og mørkt udenfor. Jeg tænder nogle stearinlys og sætter noget lækkert musik på pladespilleren. Sætter mig i min ynglings lænestol. Og svinger benene op på skamlen. Drinks’en på sofabordet og strikketøjet i mit skød. Det er da egenomsorg og livskvalitet 😍❤
  Glædelig jul og g godt nytår Nada

 2. Jeg tror egentlig bare jeg vil servere den som en “vi overlevede endnu en dag og fik puttet ungerne great” for min kære hustru.
  Vi er ligefrem begyndt at drikke alkohol sammen igen. Så deler vi en øl eller får en cocktail. Det er virkeligt hyggeligt.
  God jul, Nada.

 3. Jeg gerne smid et lod i her😉
  Vi skal holde nytår hjemme i år🍹🍸🍾
  Vil byde dem lidt og så nyde et glas med nogle damer fra stop madspild på Møn🙈
  Tak for dig nada og glædelig jul
  💐

 4. Jeg skal holde julefrokost for 5 rigtig gode veninder, så det ville være oplagt at servere den der….

 5. min kæreste og jeg har fået den fremragende tradition at drikke en f&t når vi er gået på weekend om fredagen. Jeg ville elske af prøve denne gin en fredag 🙂

 6. Nøj for den da. Den vil jeg gerne vinde. Som inkarneret Gin drikker, vil jeg nyde den Nytårsaften sammen med min kæreste og skåle det nye år ind.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s