DM i hverdagsmad

Nu er det ugen hvor du kan stemme på din favorit i kategorien hverdagsmad til familien. Jeg er da i hvert fald blevet godt og grundigt inspireret i samtlige kategorier – mon ikke du også kan finde en opskrift eller to?

Du kan stemme her

I næste uge, og ugen efter, er de to opskrifter jeg har testet igennem med i afstemningen. Jeg er spændt på at se hvordan de er blevet stylet, og ønsker det bedste for de to madører der står bag opskrifterne. Ja i det hele taget synes jeg bidragene er så gode, at jeg ville ønske I alle kunne vinde!

– Det eneste der nager mig, er den store andel af opskrifter med kød … er vi virkelig sådan en kød-spisende nation?

Følg med på facebook, eller på sitet, og se hvad det hele ender med – det bliver både til en stor festivitas, hvor to opskrifter i hver kategori skal dyste mod hinanden i finalen. Hvis én af de opskrifter jeg har testet igennem, eller dem begge, går videre, så skal jeg vist i arbejdstøjet på festdagen. Spændende. Jeg skriver selvfølgelig også et indlæg fra festlighederne.

 

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s