Madblogger Udfordringen, mit hjertebarn

WAUW. Ja wauw siger jeg bare! I skrivende stund har 53 madbloggere tilmeldt sig anden runde af Madblogger Udfordringen, og der er 9 dage til tilmeldingsfristen udløber…

Jeg er simpelthen så stolt af mit lille hjertebarn, og beæret over at så mange vil lege med. Vildt.

Ikke alene er der mange madbloggere der har turde tage imod udfordringen, der er også indtil flere der har valgt at skrive om konceptet og dermed sprede muligheden for at endnu flere bider på. I dette indlæg har jeg linket til flere sites der har bragt omtale af udfordringen. Tusind tak.

Omtalen på norske Matbloggsentralen har allerede båret frugt, og nu vil nordmændene og svenskerne også lege med. Det er jo helt vildt. Et nordisk madblogger event simpelthen. Wauw.

Hjertebarnet får ros og skulderklap mange steder fra, og det bliver dets Moder sgu en anelse rørt over. Faktisk så rørt at jeg har knebet en lille tåre eller to. Glædestårer over søde kommentarer på Instagram, Facebook og her på bloggen. Og armene røg i vejret da jeg fik af vide at madblogger udfordringen er indstillet til Mad+Medier prisen 2014 … wauw, wauw, wauw, siger jeg bare.

Af hjertet tak til alle jer der har tilmeldt jer, jer der spreder rygtet og til alle jer der hepper og støtter konceptet.

 

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s