Adventskalender: GRØNT/Jamie Oliver

//REKLAME// Her i næstsidste låge af adventskalenderen gemmer sig en kogebog, og den er ikke skrevet af Hr-hvem-som-helst, men af tv-darlingen, kokken Jamie Oliver. Du kan læse min nylige anmeldelse af GRØNT her.

3. Søndag i advent:

Kogebogen giver en masse gode bud på grønne retter, primært hverdagsmad som jo er det vi laver mest af. Jamie Oliver formår virkelig de gode smage, så du bla får umami-smagen med i dine grønne retter. Med GRØNT får du opskrifter på et bredt udvalg af mættende grønnere retter. Og mon ikke vi alle kan trænge til langt mere grøn mad her ovenpå julens sulemad ?

GRØNT er udgivet af Lindhardt og Ringhof , er på 320 s. og har en værdi af 299,95 kr

Sådan deltager du:

Skriv i kommentarfeltet hvad du savner inspiration til, for at tilberede flere grønne retter. Kommentaren skal falde senest fredag d.20.12.2019. Vinderen trækkes ved en vilkårlig lodtrækning og får besked umiddelbart efter.

Konkurrencen er slut og vinderen er trukket.

 

Indlægget er blevet til i samarbejde med Lindhardt og Ringhof.

 

6 kommentarer til “Adventskalender: GRØNT/Jamie Oliver

  1. Den skal min søn have hvis jeg vinder
    Han er Stor fan af Jamie Oliver
    Hans første bog stod på hans ønske seddel og knægten er kun 20 😉

  2. Det er jo netop umamismagen der udfordrer muligheden for begge i vores husstand. . Jeg har brug for noget mere skarpt for st overtale min mand til mere end en dag eller to om ugen med kødfri eller grønnere retter.

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada