Kogebøger en masse

Jeg har det med kogebøger som de fleste kvinder har det med sko…De fanger min opmærksomhed og jeg drages! Egentlig har jeg ikke plads til flere (overvejer snart at få bygget en helvægs-reol?), og dybest set kan man jo bruge internettet til inspiration… Men men, der er ikke noget som en ny kogebog! Jeg kan læne mig tilbage i sofaen med en kop the og en kogebog og få timer til at gå. Særligt kogebøger der har afsnit med forklaringer omkring processer optager mig. Også de med lækre fotos, lettilgengælige opskrifter, anderledes mad, bagebøger, dem med desserter der får mundvandet til, at løbe…Ja måske bare: KOGEBØGER.

Her nogle af mine favorit-kogebøger, gamle såvel som nye:

This slideshow requires JavaScript.

Og her nogle af dem jeg ønsker mig:

4 kommentarer til “Kogebøger en masse

 1. Jeg har også svært ved at få plads i køkkenreolen efterhånden. Jeg er holdt op med at købe fysiske bøger, da jeg som regel alligevel bruger nettet som inspirationskilde. Man kan efterhånden downloade en del til Kindle eller i iPad format, selvom det ikke er helt den samme oplevelse som at bladre i en lækker glittet kogebog. Men de fylder ikke og f.eks. Louisa Lorangs Spisetid er en ret god oplevelse på iPad https://itunes.apple.com/dk/book/spisetid/id570612108?mt=11&affId=1975172&ign-mpt=uo%3D4. Iøvrigt har min gamle 75 årige mor udgivet en kogebog til familien – mest for sjov, men vi har lagt den til salg som e-bog også. http://bedstekogebog.com/

  1. Tak for konkrete tips, Jørgen.

   Ja, jeg er lidt delt. Elsker at lade mig inspirere af fysiske kogebøger, så dem bruger jeg mest til det – og med klassikerne, til at slå konkret op i. Blogs kan lidt af det samme, synes jeg: overraske mig! Få mig til at tænke på noget jeg ikke selv var kommet på, få nye idéer mv.
   Hvorimod når jeg søger efter en opskrift, så er det jo et væsentlig mere indsnævret felt.

   Har desværre ingen IPad 😦

 2. Jeg elsker også kogebøger – og hvis jeg kunne (og havde plads) købt jeg alle jeg dem jeg kunne finde 🙂

  Jeg har lært at jeg IKKE skal gå på Ebay og begynde at kigge på kogebøger, det er alt for dyrt og jeg har slet ikke plads til alle dem jeg gerne vil have…..

  Mange hilsner
  Birthe

 3. Hej.
  Camilla Plums “et ordentligt brød” er en af mine yndlings brød-bøger. Hun kan sit kram mht. bagning. Er ikke så imponeret over hendes koge”kunst” i tv – men bage kan hun 🙂

  mvh
  Erland

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s