Her kan du følge alle de mange blogs …

På det seneste har jeg fået spørgsmål i stil med hvor man finder samlede oversigter over madblogs, og om hvorfor der ikke findes registre. Det gør der sådan set. De er allesammen opbyggede sådan at du skal besøge selve bloggen, og så der finde hvad de har af opskrifter og indlæg. Og det er de jo fordi vi som sådan ikke er et kooperativ, selvom mange af os samarbejder, netværker, støtter hinanden mv, så er vi selvstændige med hver vores blog. Et eksempel på fællesskabet er det nyetablerede site Madbloggernes Himmel, her er formålet bla at skabe debat, at gøre opmærksom på vores rettigheder mv, men også at dele nogle af alle de fantastiske opskrifter der udvikles i det danske mad-blog land. Kig endelig forbi og find inspiration eller ser hvad der rør sig i himmelen!

Som læser kan du gøre lidt forskelligt. Du kan vælge at abonnere på en blog du synes særlig godt om, og på den måde få en mail hver gang der postes et nyt indlæg. Mange blogs har også en facebook side som du kan synes godt om, og den vej følge skriblerier mv. Derudover er der en række sites som en blogger kan tilmelde sig, og på den måde kan du vælge at følge dine yndlingsblogs den vej. Et par eksempler herpå er: Bloglovin og Networkedblogs. Disse repræsenterer blogs af alle slags, og personligt følger jeg både blogs der skriver om litteratur, politik, samfundsrelevante emner, arkitektur og mere personlige blogs. Ved at følge dem via en af ovenstående får jeg de nyeste indlæg i min mailbakke og kan der beslutte mig for om indlægget lyder interessant.

Er du udelukkende interesseret i at følge madblogs, kan du med fordel se med på disse sider:

Madblogs.dk

Madbevægelsen

Mattbloggsentralen

Endnu en mulighed for at opdage helt nye madblogs er at se de blogrolls igennem, som rigtig mange bloggere har på deres site. Det er blogs de selv læser. Eller en mere visuel tilgang, hvor du går på opdagelse på Pinterest, der er en virtuel opslagstavle om man så må sige, her har mange bloggere en egen side, og på mange af de billeder de deler er der links til deres blog. Også Instagram, hvor igennem man kan dele og følge billeder – indtil forleden eksisterede den kun som app, men nu også som webprofil, du kan finde La Cucina Nada her.

Har du måske et andet sted du følger dine yndlingsblogs? Så smid endelig en kommentar!

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s