Rabarbersnegle

 

Jeg brugte opskriften på kanelgifler til selve dejen, og valgte at tilsætte 1 stor tsk kardemomme. Desuden brugte jeg hvedemel fra Aurion der har den smukkeste gyldne farve. Rabarberne kogte jeg ind med rørsukker som til kompot, dog ikke så det smatter helt, der må gerne være nogle reelle stykker i sneglene. Jeg brugte 2 bundter rabarber, og ca.2 spsk rørsukker. Det er vigtigt at kompotten er helt afkølet, og afdryppet – gem evt saften, inden den kommes på dejen. Ellers følges proceduren for snegle-bagning som normalt. Er du en novice indenfor snegle-bagning, så kan du se en video fra Samvirke.dk her:

.

For at pimpe dem lidt op, kom jeg glasur på – flormelis rørt med en smule af saften fra rabarberkompotten, girly og yndigt.

Har du en smule kompot tilbage, så gem den i en bøtte i køleskabet, og kom evt en klat på din morgenskyr – det smager helt vidunderligt af sommer!

Glæden varede desværre kort … jeg kunne ikke holde dem i mig. Men det skyldes ifølge min nabo, der fik et par stykker til aften theen, bestemt ikke smagen. Men så er det godt at de kan kommes i fryseren og nydes en anden god gang.

2 kommentarer til “Rabarbersnegle

Tak for din kommentar, kig endelig forbi en anden gang! Mvh La Cucina Nada

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s